Alla inlägg den 21 september 2009

Av Linnéa - 21 september 2009 16:03

Hej!

Ja det var ett tag sedan jag tittade in här, har inte haft tid- Men nu så:)

Nyss kommit hem från skolan, så det är ju rätt skönt, ledig imrogon och det är ju ännu skönare ;) fast jag måste sätta mig med en bok, annars blir det aldrig av, men då tar jag Ponti och så sätter vi oss i gräset, tar ficka med oss, och mys på det!


Igår var vi i Lomma, så visar någon bild därifrån !

Vi åkte dit ganska sent på kvällen så det blev inte så länge, men det räknas ju att vi han dit och tillbaka + att vi han kolla två hyrfilmer:P Och tro mig, det var längesedan jag kollade på tv, ja det har jag  inte riktigt heller haft tid med..

  Ja Ponti, han är allt en buse, och så här vill han gärna göra med mitt säng-överkasst, inget han får, men var ju bara tvungen att fotta ;) haha   Ja mamsen bara spring för Ponti kommer snart ikapp dig ! hihihi Dwa male skubaki :)  

 & så klart så är ju inte Ponti så jätte intreserad äver att titta in i kameran, han kliar sig hellre och tittar åt ett annat håll:P men det gör ju inget ! ;)


Ja,, snart är klockan fem, och det är snart kväll. Tiden går otroligt snabbt, men det är väll meningen ? :

Nej men nu är det färdigskrivet, ska ta och packa väskan så ska vi gå ut och sätta oss, medan solen fortfarande tittar fram :)


Puss puss Cool



Ovido - Quiz & Flashcards