Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Linnéa - 31 januari 2010 22:13

Heluuuuu

Inte uppdaterat på länge nu.. har haft fullt upp :))

Lägger upp några bilder från Lommaturen idag, sen någon bild från rastgården här om dagen :)

 

Lomma:

  

Idag åkte jag, mamsen och Ponti till Lomma. Innan vi åkte dit svängde vi in på zoogiganten, köpte ett halsband till Ponti, det andra hade blivit för litet.. stor pojke nu!

Och när jag kommer ut ur affären så ser jag en kille med en bernersennen!!!! oooo min blick gick direkt till mamsen som satt i bilen. Så berättade jag att jag  också hade en berner som satt i bilen, så kom Ponti ur bilen och de hälsade o allt det dära :). Det var så roligt, inte ofta man stöter på någon med en bernersennen. Så Pontis nya kompis hette Lucy!

Hiii

Ja och sen åkte vi till Lomma, väl när vi kom dit hade havet frusit.. så vi gick lite på isen men sen upp igen.. på fastland ;)


  

  

Vår tur till havet idag var riktig härlig. Det var så uppfriskande :)


Rastgården:

  

Ja och på rastgården här om dagen så fick Ponti leka med Shipboy och Molly!och Ponti han är en liten klumpiiis. Molly & Shipboy var så snabba och lille busen han knappt efter.. hihi.. men han gav sig inte :) Nästa gång får Molly och Shipboy springa av sig 10 minuter innan Ponti kommer in och busar om de är alla tre på rastgården:P Annars tröttar de ut  honom för snabbt ..  


  


 <-- mamusia & "lille" Ponti :)


Och nu ikväll så har jag bakat vaniljbullar fast med chokladkräm istället.. och de blev super gooooda!

Så ha en skön kväll..

Pusssssssssssssssssssssssssssssssss



Ovido - Quiz & Flashcards